Tuesday, July 19, 2011

i wish,,,,

I wish one day i can see her face to face,,,
LISA SURIHANI,,,
thanks for this video,,:)

video

Sunday, July 17, 2011

Review filem Sekali Lagi

Waahhhhhh,,,,at last!!!! i made it!! yeahh,,hehe
nak tawu knapa sronok sgt?? hehe,,sbbnya,,
hari nie,,sya tlah berjaya menonton filem "sekali lagi"!!!!! yeay!!! eyh,,ter'over' la plak,,
da lma nak tunggu tgok cerita nie,,huhu,,akhirnya x sgka dpt jgak tgok cerita nie,,
mla2 ingt jlan cerita nie mcm others story jer,,dull,,same plot,,predictable,,
tp cerita ni best giler,,,nangis2 aku tgok cerita nie,,feeling sorng2,,hehe
yg paling best pasal cerita ini ialah,,
heroin nya adalah LISA SURIHANI!!!!
my favo actress,,hehe,,she's cute,,lakonan dy ada peningkatan dr her last movie,,Zoo,,:)
dy sgt menjiwai watak,,mia sara pown sama,,,da pandai berlakon skrg nie,,x nmpak kaku sgt,,good job dear,,:) tambah plak cerita ni gandingan pertama lisa surihani dgn sam,,wah,,meletop babe!!!
dgr katanya kutipan menjangkau 1.9 Juta,,kalah KL Gangster,,hehe,,nie bawu dkt pwgam,,blom lg penjualan CD,,:) eyh,,apasal yg aku excited sgt,,bkan duit tu dpt kat aku pown,,hehe
apa2 pown,,CONGRATULATION to all the crews and acteres,,:)keep up the good work,,
here i hve a few screen capture dr filem Sekali Lagi,,:)
ENJOY~